Dronefotografie en video

"Owning a drone does not make you a pilot"


WAAROM DRONE-BEELDEN? 

Drones zijn uitermate geschikt om vastgoed op een prachtige manier in beeld te brengen. Foto’s en video vanaf de grond zijn vaak niet voldoende om een woning met bijbehorend perceel of een bedrijfspand goed in beeld te krijgen.
De omgeving van een object kan perfect in kaart gebracht worden met een drone!
Presenteer uw pand vanuit de lucht en trek sneller de aandacht tussen meerdere advertenties met een lager perspectief.


MAAK UW VIDEO SPECTACULAIR

Vanuit de lucht ziet alles er anders uit! Met drone-beelden geeft u een potentiële koper of huurder meteen een overzichtelijk beeld van het pand en de omgeving.
Combineer dit met beelden van de binnenzijde van het pand en de geïnteresseerde heeft in 2 tot 3 minuten tijd alle belangrijke informatie die nodig is. Desgewenst geven wij in de gemaakte luchtbeelden d.m.v. toegevoegde teksten aan wat de belangrijke kenmerken van het pand zijn en waar de doorgaande- en uitvalswegen zich bevinden.


VELE MOGELIJKHEDEN

Drones kunnen worden ingezet voor vele doeleinden.
Zo kunnen verzekeringsmaatschappijen en onderhoudsbedrijven hoogtefoto’s nodig hebben in verband met inspecties. Ook de voortgang van een bouwproject kan met dronefoto’s en -video fraai in beeld worden gebracht. 
Of u heeft een restaurant, vakantiepark, camping of hotel en wilt dit op prachtige wijze vastleggen vanuit de lucht.

Zoekt u een origineel geschenk? Geef een luchtfoto cadeau! Een prachtige foto van bijvoorbeeld een bedrijfspand of exclusieve woning is zeker uniek om te geven! 

Dronefotografie en video

dronefotografie

promoot uw vastgoed met exclusieve drone-shots

dronevideo

maak uw presentatie compleet met beelden vanuit de lucht