Fotografie bedrijfspanden

"photography helps people to see"

UW BEDRIJFSPAND IN BEELD
Een goede presentatie is goud waard. Deze uitspraak is wellicht een beetje cliché maar niets is minder waar. Zo is de hoofdfoto enorm belangrijk om bezoekers naar de advertentie te trekken.


EEN BLIK IN DE TOEKOMST

Waar ontvang ik mijn klanten? Waar bevindt zich de vergaderruimte? Waar kunnen mijn gasten parkeren? Is er voldoende opslagruimte? Allerlei vragen die een potentiële koper of huurder stelt voordat hij investeert in een nieuw pand. Goede foto’s van bedrijfsvastgoed geven antwoord op deze vragen en bieden een blik in de toekomst.


VISITEKAARTJE, BEREIKBAARHEID EN LIGGING

Een bedrijfspand is een visitekaartje. Het is een plek om te werken, om materiaal en voorraad op te slaan en om gasten en bezoekers te ontvangen. Voor een potentiële koper of huurder is niet alleen het pand zelf belangrijk, maar ook de omgeving en ligging. 
Bereikbaarheid, parkeergelegenheid en de ligging ten opzichte van uitvalswegen zijn punten waarop bedrijfsvastgoed wordt beoordeeld. Door deze punten op uw website en Funda in Business in beeld te brengen laat u hier geen twijfels over bestaan. 

Diensten - video bedrijfspanden

Fotografie bedrijfspanden

uw bedrijfspand in beeld

video voor bedrijfspanden

Maak de presentatie van uw bedrijfspand compleet