FPV Dronevideo

"your content attracts your audience"

FPV staat voor First Person View. De naam heeft betrekking op de manier waarop de drone wordt gevlogen. De drone beschikt namelijk over een kleine camera die de beelden real-time naar de piloot zendt. De piloot draagt Goggles (een soort VR-bril) met een LCD/LED scherm, waarin de beelden van de drone live worden weergegeven.

Zo ziet een FPV piloot dus exact wat de drone ziet – en kan de piloot de FPV drone met grote precisie door kleine ruimtes vliegen. Het gevoel wat de piloten krijgen wordt vaak beschreven als “het gevoel zelf te kunnen vliegen”. En wie heeft daar als kind nou niet van gedroomd?

Dit zorgt natuurlijk voor prachtige en spectaculaire beelden die weet net iets anders zijn dan de ‘normale’ drone-beelden.

Bijvoorbeeld in grote fabriekshallen of kantoorpanden, brouwerijen, distributiecentra of bouwplaatsen wordt FPV ingezet om een uniek kijkje achter te schermen te kunnen geven.
Maar ook een spectaculaire rondvlucht door uw tuin of over uw perceel zal menig kijker weten te boeien waardoor u uw vastgoed, perceel of bedrijf nét even op een andere manier laat zien..

BEDRIJFSVIDEO

een veelzijdige marketing tool

PROMOTIEVIDEO

zet uw service of dienst in de spotlights

PROMOTIEVIDEO

zet uw service of dienst in de spotlights