Video voor bedrijfspanden

"ALWAYS DELIVER MORE THAN EXPECTED"

Diensten - video bedrijfspanden


WAARDEVOLLE TOEVOEGING

Voor het presenteren en promoten van bedrijfspanden is video een waardevolle toevoeging. Een video biedt potentiële kopers of huurders de mogelijkheid om het pand en de omgeving zo realistisch mogelijk te ervaren. Tevens gaat de ranking op Funda in Business omhoog waardoor uw pand dus eerder wordt gezien! 


VISITEKAARTJE, BEREIKBAARHEID EN LIGGING
Een bedrijfspand is een visitekaartje. Het is een plek om te werken, om materiaal en voorraad op te slaan en om gasten en bezoekers te ontvangen. Voor een potentiële koper of huurder is niet alleen het pand zelf belangrijk, maar ook de omgeving en ligging. 
Bereikbaarheid, parkeergelegenheid en de ligging ten opzichte van uitvalswegen zijn punten waarop bedrijfsvastgoed wordt beoordeeld. Door deze punten op uw website en Funda in Business in beeld te brengen laat u hier geen twijfels over bestaan. 


MAAK UW VIDEO SPECTACULAIR MET DRONE-BEELDEN
Vanuit de lucht ziet alles er anders uit! Met drone-beelden geeft u een potentiële koper of huurder meteen een overzichtelijk beeld van het pand en de omgeving.
Combineer dit met beelden van de binnenzijde van het pand en de geïnteresseerde heeft in 2 tot 3 minuten tijd alle belangrijke informatie die nodig is. Desgewenst geven wij in de gemaakte luchtbeelden d.m.v. toegevoegde teksten aan wat de belangrijke kenmerken van het pand zijn en waar de doorgaande- en uitvalswegen zich bevinden.

Wilt u gebruik maken van Drone-beelden in uw video dan worden er naast de video gratis luchtfoto’s van het bedrijfspand geleverd.

video voor bedrijfspanden

geef potentiële kopers of huurders binnen 2 tot 3 minuten alle informatie die zij nodig hebben