Video voor woningen

"If you want to make your house easy to sell make it easy to buy"

Video voor woningen

VIDEO IS ONMISBAAR GEWORDEN OP DE WONINGMARKT
Van appartement tot vrijstaande villa, iedere woning heeft een eigen karakter.
Door de Unique Selling Points (USP) van uw woning sfeervol in beeld te brengen willen wij ons onderscheiden ten opzichte van de “walk-through” video welke je veel op Funda ziet.

Hierbij wordt veelal dezelfde muziek gebruikt i.c.m. een aantal lange shots. De aandacht van de kijker gaat hierbij vaak verloren en de onderscheidende kenmerken van uw woning worden niet of nauwelijks getoond. Zonde als je het ons vraagt!


EEN MOOIE EN BLIJVENDE HERINNERING
 
In overleg met u als verkoper willen wij er juist voor zorgen dat deze onderscheidende kenmerken aan bod komen in de video. In combinatie met de juiste achtergrondmuziek en eventueel drone-beelden onderscheidt u zich op deze manier van vele anderen. Tevens heeft u een mooie en blijvende herinnering aan het huis waar u wellicht jaren heeft gewoond!


SOCIAL MEDIA

Uiteraard is video ook voor Social Media een waardevolle toevoeging. Denk hierbij aan LinkedIn of Facebook. Een (korte) promotievideo waarin de belangrijkste aspecten van uw woning worden getoond kan zorgen voor de juiste “trigger” bij potentiële kopers. En met het delen van een video op Social Media wordt uw bereik onmiddellijk enorm vergroot ten opzichte van alleen Funda of andere websites!

 

Video voor woningen

Uw woning prachtig in beeld gebracht